Landelijke woonaccessoires

Wil jij door middel van landelijke woonaccessoires een leuke en warme sfeer in je huis creƫren? Je kunt hierbij denken aan ovenwantjes, houten hanglampen en houten wijnrekken. Ook voor op je tuin of balkon vind je bij Stijl en Deco een ruime collectie van landelijke accessoires.

Wat betekent een landelijk interieur?

Een landelijk interieur, wat is dat nu eigenlijk? We zien veel verschillende stijlen in dezelfde ruimte en hierdoor verwarren we soms wat een landelijk interieur precies is. De sfeer die je wilt doorzetten is die van gezelligheid, rust en eenvoudig. Landelijk betekent hierdoor dat je veel kiest voor natuurlijke materialen, zoals hout of steen. Ook gebruik je gerust een kleurtje, maar wel eentje die warm is en die oud lijkt. Beige, terra, taupe, grijs of wit zijn bijvoorbeeld kleuren die je als landelijk kunt beschouwen.

Het landelijk interieur doe je met de landelijke accessoires

Een landelijk interieur maak je niet alleen met de kleur, maar ook met de materialen die je gebruikt en het eiland van meubels. Een landelijk interieur is vaak duidelijk herkenbaar en afgebakend. Het is een ruimtelijk interieur waarin je veel hout en natuurlijke materialen gebruikt. Ook hebben landelijke woonaccessoires vaak een rustieke uitstraling en zijn ze vaak donker van kleur.

Zo kan je bijvoorbeeld een eetkamertafel van hout aanschaffen of een houten spiegel. Bij Stijl en Deco kan je goed terecht voor verschillende landelijke woonaccessoires. Neem daarom een kijkje in de hun webshop en zie of er wat voor jou tussen zit!