Kies voor PVC visgraat

My Floor Shop heeft een grote collectie PVC visgraat vloeren. Bezoek de website of neem een kijkje in de showroom voor persoonlijk advies. Maak voor dat laatste een afspraak, zodat er een medewerker voldoende tijd heeft je van dienst te zijn. Genoemde aanbieder staat voor kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. En wist je dat er ook advies aan huis wordt gegeven over de vloeren en de opties?

De prijzen zijn meestal vermeld inclusief legservice. Wil je liever zelf de vloer(en) leggen dan kan dat en wordt er een offerte gemaakt zonder het leggen in rekening te brengen. Bestel je alleen het materiaal dan kun je rekenen op de laagste prijsgarantie. Genoeg redenen om hier je nieuwe vloeren te bestellen, toch?

PVC visgraat onderhoudsvriendelijk

Een PVC visgraat vloer is erg mooi, heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. Dat laatste zal iedereen met huisdieren en kinderen aanspreken, een vloer die gemakkelijk schoon te houden is, zonder te boenen en te schrobben. Benieuwd geworden naar de opties? Neem online in de webshop een kijkje of bezoek de showroom.

Ook voor inspiratie kun je daar terecht. De stalenservice zorgt ervoor dat je het product in je eigen interieur kunt zien, dat zal het maken van een keuze vereenvoudigen. Welke PVC vloer heeft jouw hart gestolen? Staat deze uitvoering wellicht bij de aanbiedingen, dat is boffen! Je betaalt minder voor dezelfde kwaliteit en fraaie uitstraling als je gebruik maakt van een actie. Neem regelmatig een kijkje, want het aanbod varieert ook dat van de aanbiedingen.