Rubberen hoekprofiel

Een rubberen hoekprofiel is een veelgebruikt profiel in de wereld van het rubber. Een hoekprofiel wordt regelmatig gebruikt voor afdichting van verschillende hoeken. Door zijn vorm kan er een volledige afdichting worden gecreëerd, waarbij het dus van groot belang is dat het profiel goed past en niet te groot of te klein is.

Deze hoekprofielen worden gebruikt in (parkeer)garages. Hier kunnen de profielen eenvoudig worden geplaatst over de bestaande verkeersregelsystemen. Ook worden daarmee de voertuigen beschermd tegen krassen en beschadigingen.

Voordelen

  • Eenvoudig over het bestaande element te plaatsen
  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Gemaakt van sterk gecomprimeerd SBR-rubbergranulaat

Waarom kies je voor Rhimex?

Wij van Rhimex zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is. Dat is de reden dat wij er absoluut zeker van willen zijn dat u de juiste maat krijgt en het rubber precies dat doet waar het voor bedoeld is. Door onze ruime ervaring in de rubberbranche weten zij inmiddels van de hoed en de rand.

Zij adviseren u daarom graag met betrekking tot de verschillende soorten rubber en welke daarin het beste aansluiten bij uw wensen. Denk hierbij aan de maat van het hoekprofiel, maar ook eventuele alternatieven die een nog beter resultaat leveren.

Daarnaast heeft Rhimex kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Ze zijn al jarenlang dé leverancier van rubberen hoekprofielen in Nederland en heeft door de jaren heen tevreden klanten in de industrie, scheepsbouw en andere branches kunnen helpen. Wil je meer weten over dit bedrijf? Bezoek dan eens hun website!