Webcam chat

Bij IDFNV betaal je een vast bedrag voor webcam chat hosting. Voor dit vaste bedrag ontvang je onbeperkt dataverkeer en ongelimiteerde bandbreedte. Het is hiermee mogelijk om 24/7 per dag te webcammen, chatten, radio luisteren, video kijken en te gamen met een groep chatters.

Deze livebeelden worden dan automatisch uitgewisseld met alle deelnemers. Het is ook mogelijk om alle chatters om een financiƫle bijdrage te vragen. De chathostingpakketten worden allemaal op een dedicated server geplaatst om altijd de beste performance te garanderen. Wacht daarom niet langer en bezoek vandaag nog de website van IDFNV!

Waarom kies je voor IDFNV?

Doordat wij gebruikmaken van serverlocaties over de hele wereld, u betaalt bij ons nooit BTW. Daarom kunnen wij onze hosting en streaming oplossingen voor een zeer scherpe prijs aanbieden.

Al onze hosting servers voldoen aan de huidige veiligheidsrichtlijnen en zijn uitstekend beveiligd en voorzien van de benodigde certificaten.

Via uw persoonlijke, afgeschermde klantomgeving kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruikmaken van onze deskundige helpdesk.