De website van Tweka

Ga jij het liefste elke ochtend baantjes trekken? Of is relaxen in de zon aan de rand van het water echt iets voor jou? Of misschien doe je het allebei graag? In ieder geval maakt de juiste zwemkleding je ervaring nog veel beter.

In onze online shop vind je badpakken, tankini’s en bikini’s voor alle waterrijke situaties. Bovendien kunnen ook dames met een maatje meer of die zwanger zijn in onze online shop terecht. Daarbij hebben wij naast allerlei badkleding ook leuke outfits voor rondom het zwembad of aan het strand.

Beter een badpak, een bikini, of dan maar allebei?

Topzwemmers gaan voor de serieuze sportbadpakken, die perfect zitten en intensief gedragen kunnen worden. Modemerken nemen zwemkleding naar hartenlust in hun zomercollectie op. Inspiratie komt van de catwalk resortstijlen en omarmt veel meer, zoals heerlijke strandaccessoires van badjassen tot frivole strandjurken.

Geborduurde kaftans gooi je zo over je bikini voor een ijsje op de boulevard. Andersom neem je je chique zwarte badpak met je denimshorts mee de nacht in. Voor meer informatie bezoek snel de webwinkel van www.tweka.com.