Webwinkel TC WOW

Wanneer je ons assortiment aan bikini’s ziet dan duizelt het je vast voor je ogen. Er zijn zoveel verschillende kleuren, prints en modellen. Je kunt mooie effen setjes kiezen, maar ook voor een losse bikinitop en bikini slip. Zo is het mogelijk om je eigen unieke bikini samen te stellen.

Qua bikini bovenstuk is er een nieuwe variant in de modewereld verschenen. Het is de bandeau-look. Het lijkt hierbij alsof de bikinitop om je boezem is gewikkeld. Voel je je meer thuis bij een klassieke versie van het bikini bovenstuk?

Kies dan voor een model met een neksluiting en cups met een driehoeksvorm. Wanneer je optisch meer volume voor je borsten wilt creëren, zorg dan dat de cups van je bikini gewatteerd zijn. Mag het van jou wel een beetje spannend zijn? Probeer dan een push-up bikinitop.

Wie zijn TC WOW?

TC World of Women is voor vrouwen door vrouwen. Bij het maken van de collecties staan de kenmerken van een vrouw centraal, als: zelfvertrouwen, gevoel voor stijl en vrouwelijkheid. De perfecte pasvorm voor elk vrouwelijk figuur.

Door de verschillende modellen kan er eindeloos worden gecombineerd. De collecties zijn geïnspireerd door de trends van het seizoen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteiten en innovaties voor een perfect zittende pasvorm voor bikini’s, tankini’s en strand accessoires.

Maar hoe begon het allemaal? In 2010 bedacht Geert Steinmeijer van ten Cate het innovatieve idee om een speciale bh op de markt te brengen. De bh bevat een bijzondere padding: de L-Shape padding. De padding zorgt niet alleen voor een zijwaartse push, maar ook voor een opwaartse push. Hierdoor ontstaat een prachtig decolleté.

Bezoek vandaag nog TC WOW